reunion2 U wil klanten, sollicitanten of zakenrelaties ontvangen in Brussel? Bij Burotel kan u een vergaderruimte of vergaderzaal huren op maat van uw behoeften. U ontvangt uw gasten in een professioneel, hartelijk kader, geschikt voor groepen van twee tot zestien personen en voorzien van een aanvullende ontspanningsruimte.

 

Bovendien zijn onze vergaderruimtes uitgerust met de nodige telecommunicatie en informatica, zoals wifi en zijn er steeds een projector, een flap-over en markeerstiften aanwezig.

Bij het huren van een vergaderzaal staat er ook koffie, thee en frisdrank tot uw beschikking. Als u dat wenst kan u zelfs een beroep doen op een traiteurdienst. Dan krijgt u de lunch in de patio opgediend.
De zakenwereld kenmerkt zich door zijn helse ritme. Professionalisme, efficiëntie en flexibiliteit zijn de sleutelwoorden van onze service, een vergaderruimte of vergaderzaal huren bij Burotel beantwoordt aan uw dringende behoeften aan ruimte voor vergaderingen, opleidingen of interviews. U geniet bovendien elke keer van al onze receptiediensten.
Verhuur van vergaderruimtes

Onze service, administratieve bijstand en ons persoonlijke onthaal van uw bezoekers zullen het imago van uw onderneming versterken en de groei van uw vennootschap steunen. Om u het nog makkelijker te maken, stelt Burotel u ook abonnementsformules voor de huur va onze vergaderruimtes voor.

Contacteer ons gerust voor meer informatie over het huren van vergaderruimtes en vergaderzalen in Brussel. Zo geniet u van onze diensten, professionalisme en flexibiliteit en kan u zich concentreren op de ontwikkeling van uw activiteiten.

Contacteer ons